Wij zijn ELKE ZONDAG geopend!

Bij Vitalfish is het ook mogelijk uw vissen te laten onderzoeken. Door onze 20 jaar ervaring en samenwerking met de beste Koi doctoren en dierenartsen in de regio zijn wij gespecialiseerd in het onderzoeken van pathogene bij uw vis. Dankzij onze ervaring hebben wij een zeer effectieve eigen lijn van medicijnen kunnen ontwikkelen. Het onderzoek consult wordt volledig kosteloos voor u uitgevoerd.

Daarnaast voeren we ter alle tijde gratis water analyses uit bij ons in de winkel. Neem een ruime pot vijver/aquarium of zeeaquarium water mee voor de analyse. Ook wanneer u een zieke vis heeft, neemt u altijd vijver of aquariumwater mee voor het onderzoek! Terwijl u geniet van onze wonderbaarlijke onderwater wereld onder het genot van een bak koffie of thee, gaan wij aan de slag met uw water.

Alle onderzoeken en wateranalyses worden opgeslagen in uw persoonlijke database bij ons op de website. Via het kopje ``mijn waterdossier`` links in het scherm kunt u ter alle tijden inloggen en al uw gegevens terug vinden.

Wilt u langs komen met uw vis? Maak dan wel van te voren even een afspraak. U kunt ons bereiken op 0172-211074.

euromex xe.5615 monoculaire microscoop 30